Bundesliga: 2000 „szurkoló” már a tribünön a Borussia-Parkban

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 22:10
Kétezer „szurkoló” már készen áll a Bundesliga folytatására a Borussia Mönchengladbach stadionjában – olvasható a klub honlapján.

Mint arról beszámoltunk, akár már május 9-én folytatódhat a német élvonal, amennyiben a kormány és az összes szövetségi állam rábólint az újrakezdésre. Ami viszont biztos, hogy zárt kapuk mögött rendeznének mérkőzéseket még egy jó darabig, de a „csikók” szimpatizánsai így sem hagynák magukra a játékosokat. május 9-én folytatódhat a német élvonal, amennyiben a kormány és az összes szövetségi állam rábólint az újrakezdésre. Ami viszont biztos, hogy zárt kapuk mögött rendeznének mérkőzéseket még egy jó darabig, de a „csikók” szimpatizánsai így sem hagynák magukra a játékosokat.

A szurkolói várakozásokat egyelőre túlszárnyaló Gladbach (a csapat a negyedik helyen áll, két pont a hátránya a második Dortmund mögött) szurkolói létrehoztak egy kezdeményezést, melynek keretein belül a drukkerek elkészíttethetik saját másukat egy kartonpapír segítségével.

Kétezer „szurkoló” már a helyén van, további nyolcezer pedig már úton a Borussia-Park Stadionba. Üres tehát nem lesz a lelátó Mönchengladbachban!

Borussia on Twitter

Der BORUSSIA_PARK füllt sich! Erkennt ihr ein paar Gesichter? Alle Infos https://t.co/ADvM4QrcJn Jetzt mitmachen https://t.co/jCg2axstuB



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik