Bundesliga 2.: kapusmezben léptek pályára a stuttgartiak

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2019.08.04. 15:29
null
Kapusmezben lépett pályára a Heidenheim otthonában a Stuttgart (Fotó: AFP)
Döntetlent játszott egymással a Heidenheim és a VfB Stuttgart a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában. Érdekesség, hogy a svábok játékosainak az együttes kapusmezében kellett pályára lépnie a vasárnapi találkozón.

A Stuttgart a Heidenheim vendége volt, a hazaiak meze azonban piros-fehér, csakúgy mint az előző idényben még a Bundesligában szereplő VfB-nek. A második számú szerelés nem jöhetett számításba a vendégeknél, hiszen a színei annak is hasonlóak.

Tim Walter csapata a harmadik számú szerelésben akár pályára is léphetett volna, igen ám, csakhogy azt hivatalosan szerdán mutatják be.

A gárdának nem volt más választása, a fekete-menta kapusmezben kellett pályára lépnie. A szerelés túl sok szerencsét nem hozott, hiába vezetett már 2–0-ra is a Stuttgart, 2–2 lett a végeredmény.

VfB Stuttgart on Twitter

Unser 3. Trikot ist etwas Besonderes, deshalb machen wir es spannend. Da wir gegen @FCH1846 aber weder das Rote noch das Weiße tragen dürfen, spielen wir am Sonntag im schwarzen Torwart-Trikot. #schwarzmintgewinnt #VfB #FCHVfB



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik