Bayern: világbajnok játékos érkezik 2018 nyarán?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.08. 20:54
A France Football információ szerint egyre komolyabban érdeklődik a Bayern München a PSG-ben futballozó Julian Draxler iránt.

A francia lap szerint a 2014-ben a német válogatottal világbajnokságot nyerő játékos lehet Franck Ribéry helyettese. A 34 éves szélsőnek idény végén lejár a szerződése a bajorokkal, s egyelőre úgy tűnik, nem hosszabbít vele a klub.

Draxler több játéklehetőségre vágyik, a PSG-nél pedig Mbappé és Neymar érkezésével nem mindig nevezi őt a kezdőbe Unai Emery vezetőedző. A 24 éves játékos 2017 januárjában 40 millió euróért érkezett a Wolfsburgtól a francia fővárosba, szerződése 2021-ig érvényes.

Jelenleg Kingsley Coman az első számú balszélső Jupp Heynckes csapatában, a fiatal francia pedig kimondottal jó teljesítményt nyújt. Serge Gnabry szintén azon a poszton játszik, ő a szezon végén tér vissza kölcsönből a Hoffenheimtől.

Franck Ribéry nemrég épült fel sérüléséből, már a csapattal edz, azonban nem szeretnék elkapkodni a visszatérését, így nem tudni, mikor játszhat legközelebb a rutinos francia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik