Bayern: úgy tűnik, Neuer nem játszik már a szezonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.09. 22:27
A korábbi hírekkel ellentétben – miszerint van rá némi esély, hogy Manuel Neuer pályára lépjen még az idényben – a Bayern München kapusa szinte biztosan kihagyja a Stuttgart elleni hétvégi bajnoki mellett a május 19-i Német Kupa-döntőt is.

 

Neuernek kétségei vannak a vb-részvétellel kapcsolatban, ezt a játékos korábbi fizioterapeutája is megerősítette.

Oliver Schmidtlein, a Bayern München és a német válogatott egykori fizioterapeutája arról beszélt a Bildnek, hogy a 32 éves kapus szerinte legkorábban csak a világbajnokság kieséses szakaszában léphetne pályára.

Jupp Heynckes vezetőedző szerdán úgy nyilatkozott a Kickernek, hogy Neuer még nem lesz ott a hétvégi, Stuttgart elleni keretben, és a kupadöntőben sem fog játszani. A 73 éves tréner ezt később cáfolta, állítása szerint nem mondott ilyet. Elismerte, hogy a svábok ellen biztosan nem lesz ott Neuer, a Frankfurt ellen viszont még nincs döntés. A német sajtó szerint ennek ellenére szinte biztosan Sven Ulreich fog védeni a berlini fináléban.

A bajorok nem helyeznek nyomást a szeptember óta sérült Neuerre. Karl-Heinz Rummenigge elmondta, eszük ágában sincs sürgetni a visszatérését.

Elképzelhető, hogy Joachim Löw szövetségi kapitány négy kapussal utazik majd május 23-án a dél-tiroli edzőtáborba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik