Bayern: Tolisso mellett Rafinha is harcképtelenné vált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.16. 10:22
Arról már korábban beszámoltunk, hogy Corentin Tolisso keresztszalag-szakadást szenvedett a Bayern München–Bayer Leverkusen bajnoki mérkőzésen szombaton. A francia középpályás mellett Rafinha is megsérült.

Tolissónak hónapokat kell kihagynia, írta szombat esti Twitter-bejegyzésében a klub. Rafinha szerencsésebben járt, ő csak néhány hétre dőlt ki.

A brazil védő részleges szakadást szenvedett a bal bokájában, Karim Bellarabit azonnal kiállította a játékvezető a belépője után.

Uli Hoeness, a Bayern München elnöke a találkozó után úgy nyilatkozott, hogy szándékosság miatt három hónapra el kellene tiltani a Leverkusen játékosát.

Tovább bővült tehát a sérültlista a bajoroknál, Kingsley Coman az első bajnokin sérült meg, várhatóan decemberben léphet ismét pályára. Niko Kovac együttese legközelebb szerdán, a Benfica otthonában lép pályára a Bajnokok Ligájában.

BUNDESLIGA
3. FORDULÓ
Bayern München–Bayer Leverkusen 3–1 (Tolisso 10., Robben 19., James Rodríguez 89., ill. Wendell 6. – 11-esből)

FC Bayern München on Twitter

Es hat sich leider bestätigt. @CorentinTolisso erleidet einen Kreuzbandriss und fällt mehrere Monate aus. Auch @R13_official wird dem #FCBayern fehlen, er hat sich am Innenband verletzt. Gute Besserung, Jungs! Wir stehen zu euch! #MiaSanMia https://t.co/Denhsunmx4



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik