Bayern: Rummenigge elárulta, James Rodríguez távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.04. 16:31
null
James Rodríguez a következő idényben már nem a Bayern München mezét viseli (Fotó: AFP)
Biztosan nem marad a német bajnok Bayern München labdarúgócsapatának játékosa James Rodríguez – árulta el Karl-Heinz Rummenigge, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezetője.

 

James Rodríguez 2017 nyarán Carlo Ancelotti hívására érkezett a Bayern Münchenhez kölcsönbe a Real Madridtól. Az olasz trénerrel nem sokáig dolgozhatott együtt, hiszen Ancelotti 2017 szeptemberében távozott a bajoroktól. A 27 éves kolumbiai válogatott szélső a nemrég véget ért idényben 28 tétmérkőzésen lépett pályára a Bayern színeiben, hét gól és hat gólpassz fűződött a nevéhez.

Kölcsönszerződése a nyáron lejár a Bayern Münchennél, és ahogy Rummenigge elárulta: James Rodríguez kérte, hogy ne léptessék életbe a szerződésében szereplő vásárlási opciót, mert máshol szeretne futballozni. A Real Madridnál 2021 nyaráig van érvényes szerződése, a 65 millió euróra taksált támadót a Manchester Uniteddel és olasz klubokkal is hírbe hozták.

„James már meghozta a döntését. Négyszemközt közölte velem, hogy arra kéri a klubot, ne léptesse életbe a szerződésében szereplő opciót – mondta a Bildnek Rummenigge. Ilyen körülmények között nincs is értelme. Több játéklehetőséget szeretne, meghatározóvá válni egy csapatban, amire nálunk nincs garancia. Sajnálom, hogy így alakult.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik