Bayern: Robbenék távozhatnak, öten jöhetnek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.15. 19:06
null
Arjen Robben a szezon végén elköszönhet (Fotó: AFP)
Jelentős átalakulás várható a nyáron a Bayern Münchennél: a bajor labdarúgócsapat négy játékosának lejár a szerződése, és a Kicker csütörtöki száma arról ír, hogy mindannyian elhagyhatják a klubot – ugyanakkor új arcokra lehet számítani.

 

Arjen Robben, Franck Ribéry és Rafinha mellett a Real Madridtól kölcsönvett James Rodríguez megállapodása is a végéhez közeledik, maradásuk pedig közel sem biztos.

„Ezek a játékosok nyomás alatt lesznek az elkövetkező hónapokban, bizonyítaniuk kell, hogy hasznunkra vannak-e még, avagy sem” – mondta Uli Hoeness elnök.

A Kicker szerint az említettek mellett Javi Martínez, Mats Hummels, Thomas Müller és David Alaba sorsa is kétséges különböző okok miatt, az ő szerződésük 2021-ig érvényes.

A lehetséges érkezők oldalán sem rövid a lista, Benjamin Pavard (VfB Stuttgart), Kevin Vogt (Hoffenheim), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), valamint Ante Rebic és Luka Jovics (Eintracht Frankfurt) egyaránt esélyes arra, hogy a következő szezont már a Bayern München futballistájaként kezdje meg – közülük Pavard leigazolása szinte biztos, a világbajnok francia védő 35 millió euróért válthat klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik