Bayern München: ő lehet Lewandowski utódja a klubnál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.03. 14:11
A Bild információi szerint Timo Werner lehet Robert Lewandowski utódja a Bayern Münchennél, amennyiben a lengyel támadó távozik az együttestől.

„Még nem vagyok világklasszis. A világklasszis támadó nekem Lewandowskit, Luis Suárezt vagy Antoine Griezmannt jelenti. Őszinte szeretnék lenni. Ahhoz, hogy világklasszisként emlegessenek, valószínűleg egy magasabban jegyzett csapatban kell futballozzak.Naby Keita sem lehetne nálunk világklasszis, azonban Liverpoolban talán sikerülhet neki” – fogalmazott a Weltnek adott interjújában az RB Leipzig 22 éves támadója.„Még nem vagyok világklasszis. A világklasszis támadó nekem Lewandowskit, Luis Suárezt vagy Antoine Griezmannt jelenti. Őszinte szeretnék lenni. Ahhoz, hogy világklasszisként emlegessenek, valószínűleg egy magasabban jegyzett csapatban kell futballozzak.Naby Keita sem lehetne nálunk világklasszis, azonban Liverpoolban talán sikerülhet neki” – fogalmazott a Weltnek adott interjújában az RB Leipzig 22 éves támadója.

Timo Werner eddig 158 alkalommal szerepelt a Bundesligában, a fellépésein összesen 47 gólt szerzett. Jelenlegi szerződése 2020-ig érvényes, és a hírek szerint a Bayernnek körülbelül 100 millió eurót kellene érte fizetnie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik