Bayern: Neymar ügynöke Madridba viszi Lewandowskit?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.26. 20:18
Újra felerősödtek a Robert Lewandowski–Real Madrid házasságról szóló pletykák, miután a Bayern München lengyel támadója ügynököt váltott.

A nemrégiben sorozatban a hetedszer is az év lengyel játékosának megválasztott futballista tíz év után szakított korábbi képviselőjével, a hírek szerint pedig azért, mert a Real Madridhoz szeretne igazolni.a hetedszer is az év lengyel játékosának megválasztott futballista tíz év után szakított korábbi képviselőjével, a hírek szerint pedig azért, mert a Real Madridhoz szeretne igazolni.

A korábbi Dortmund-csatár posztja talán legjobbjává vált müncheni évei alatt, és neve rendszeresen felvetődik a királyi gárdával kapcsolatban.

A spanyol klub a hírek szerint nyáron 150 millió eurót is hajlandó lenne áldozni Lewandowskiért, akinek az új ügynöke is elősegítheti a váltást. Pini Zahavi ugyanis az előző nyáron azt is képes volt elintézni egyik ügyfelének, Neymarnak, hogy világrekordot jelentő 222 millió euróért Barcelonából Párizsba igazoljon. A lengyel Przeglad Sportowy úgy tudja, az ügynök már fel is vette a kapcsolatot a Real Madriddal az esetleges nyári átigazolással kapcsolatban.

Lewandowski nem erősítette meg az állításokat, de nem is cáfolta. Elmondása szerint egyelőre csak arra koncentrál, hogy a Bayernnél minél jobban teljesítsen, ha a Real-pletykákkal foglalkozna, akkor nem tudna a feladatára összpontosítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik