Bayern: Nem kell aggódni, Lewandowski marad! – Rummenigge

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.09. 17:05
null
Robert Lewandowski marad a Bayern Münchennél (Fotó: AFP)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója ismét leszögezte: Robert Lewandowski a következő szezonban is a bajorok labdarúgója lesz.

 

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot, hogy Robert Lewandowski a Real Madridhoz szerződne, a lengyel támadóval kapcsolatban pedig a királyi gárda elleni BL-elődöntőben nyújtott gyenge produkciója után a szurkolók rendre hangot adnak véleményüknek, miszerint jobb, ha a csatár inkább el is hagyja a bajorokat.

A Bild úgy tudja, Lewandowski az elmúlt hetekben többször is „kedvetlenül tréningezett”, ami után már Jupp Heynckes, a gárda vezetőedzője is külön elbeszélgetett vele.

Noha Karl-Heinz Rummenigge korábban már kijelentette, a Bayern Münchennek nem áll szándékában eladni Lewandowskit, a játékos jövője körüli hangok nem csitultak el, úgyhogy a vezérigazgató most ismét tiszta vizet öntött a pohárba: a lengyel marad!

„Senkinek sem kell aggódnia Lewandowski és a klub kapcsolata miatt, minden a lehető legnagyobb rendben van – fogalmazott Rummenigge a Sport Bildnek. – Tisztában vagyunk vele, hogy mi zajlik Robert körül, és örülünk neki, hogy még több évig szerződés köti őt a Bayernhez. Nem kell aggódni, Lewandowski a következő szezonban is az egyesület játékosa lesz.”

„Ami az őt ért kritikákat illeti, ezeket nem szabad azért eltúlozni. Lewa az egyik legjobb középcsatár a világon, ezt évről évre bizonyítja is. Megesik, hogy néhány mérkőzés nem úgy alakul, ahogyan várná az ember, de ez természetes. Ettől függetlenül én senkit sem akadályozok meg abban, hogy elmondja a véleményét vele kapcsolatban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik