Bayern: napok kérdése, és aláírhat a német szupertehetség

Vágólapra másolva!
2018.07.20. 07:26
null
Jann-Fiete Arp napokon belül a Bayern München játékosa lehet (Fotó: AFP)
A Hamburg labdarúgócsapatának vezetőedzője, Christian Titz elmondta, reméli, hogy Jann-Fiete Arp napokon belül a Bayern München játékosa lesz.

 

Jann-Fiete Arpot az egyik legtehetségesebb fiatal támadónak tartják Németországban. A 18 éves támadó a 2017–2018 a szezonban már rendszeresen a felnőttcsapattal készült, 18 alkalommal pályára is lépett a bajnokságban, kétszer volt eredményes, a Hamburgot azonban ő sem tudta megmenteni a kieséstől.

Arpot az U19-es bajnokságban öt meccsen vetették be, ezeken összesen hét gólt szerzett, míg a 2016–2017-es kiírásban az U17-esek között 21 meccsen 26 gólt jegyzett. A német utánpótlás-válogatottban sem maradt adós a gólokkal, 19 meccsen 18 találat a mérlege.

A csatár jövőjével kapcsolatban hónapok óta cikkeznek a Bayern Münchenről, Christian Titz, a Hamburg vezetőedzője pedig a Sky Sportsnak elmondta, reményei szerint a transzferre napokon belül sor is kerül.

„Az elmúlt hónapok nagyon stresszesek voltak a srác számára, mentálisan igen leterheli őt ez az egész folyamat. Csak reménykedni tudok benne, hogy a klubváltásra napokon belül sor kerül.”

A transfermarkt.de piaci hírportál által 7.5 millió euróra becsült Arpért a német média szerint a Bayern München 2.5 millió eurót ajánlott, a Hamburg ezzel szemben ennek a dupláját, 5 millió eurót szeretne kapni a tehetségért.

Arpnak eredeti szerződése 2019 nyaráig szólt a hamburgiakkal, ám a klub pénteken bejelentette, hogy a játékos 2020-ig meghosszabbította a megállapodást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik