Kingsley Coman súlyosnak tűnő sérülést szenvedett (Fotó: AFP)

 

Mint megírtuk, Kingsley Comant a szerda esti, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés 27. percében le kellett cserélni, mert egy ártatlan mozdulat közben megsérült a térde. A francia szélső – aki a meccs első gólját szerezte – támogatással, de a saját lábán battyogott be az öltözőbe.A bajor egyesület már csütörtök hajnalban közleményt adott ki, melyben azt írja, az orvosok szakadást diagnosztizáltak a támadó térdében – beszakadt az ízületi tok –, emellett meghúzódott egy ínszalagja, ráadásul a térdízületben további sérülést is felfedeztek.

A gárda arról nem tesz említést, Comannak mennyi időt kell kihagynia – a portál úgy fogalmaz, „egy ideig nélkülözniük kell” a játékost, akinek a térdét rögzíteni kellett.


A még mindig csak 23 esztendős Coman 2018 decemberében arról beszélt, elege van a sorozatos sérülésekből, s egy újabb esetén abbahagyná a futballt.

„Nem folytatnám egy harmadik operáció esetén. Elegem van. Hogyha a lábam nem a futballra van kitalálva, akkor egy másik, még ismeretlen pálya vár rám. Ez nagyon nehéz év volt számomra. A világ felfordult körülöttem, mikor először megsérültem. Nem akarom azt megint átélni” – nyilatkozta Coman a francia TF1 tv-csatornának korábban.  

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
6. FORDULÓ
B-CSOPORT
Bayern München (német)–Tottenham Hotspur (angol) 3–1 (Coman 14., Th. Müller 45., Coutinho 64., ill. Sessegnon 20.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A B-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE 
1. Bayern München 6 6 0 0 24–5 +19  18
2. Tottenham 6 3 1 2 18–14 +4  10
3. Olympiakosz 6 1 1 4 8–14 –6  4
4. Crvena zvezda 6 1 0 5 3–20 –17  3