Bayern: Münchenből is mennie kell Coutinhónak?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.22. 16:22
null
Lehet, hogy Németországból is távoznia kell Coutinhónak (Fotó: AFP)
Valószínű, hogy az idény végén távozik a Bayern Münchentől a Barcelona kölcsönjátékosa, Philippe Coutinho – számolt be róla a német Bild.

 

A Bild úgy tudja, a bajorok nem elégedettek a brazil támadó középpályás teljesítményével, ezért nem aktiválják vásárlási opciójukat az egyéves kölcsönszerződés végén. Úgy tudni, a Bayern Münchennek 120 millió eurót kellene letennie a katalánok asztalára a végleges szerződtetésért, ám erre várhatóan nem vállalkozik a Bundesliga rekordbajnoka.

Coutinho 2019 nyarán érkezett Münchenbe, eddig 23 tétmérkőzésen hét gólt és hét gólpasszt tett be a közösbe – a jelek szerint ez nem elég a Bayernnek a 120 millió euró kicsengetéséhez. A 27 éves játékos korábban elmondta, szívesen maradna Németországban, így azonban vélhetően visszatér a katalánokhoz.

A Barcelona viszont korábbi spanyol sajtóhírek szerint nem számolna vele akkor sem, ha Münchenből is távoznia kellene – viszont érdemes megjegyezni, nemrég a katalánoknál is edzőváltás történt a kispadon. Coutinho 2018 januárjában távozott a Liverpooltól a Barca kedvéért, ám ott (eddig) nem találta meg a számításait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik