Bayern München: „Mindenki tudja, hogy többet akarok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 11:21
null
Renato Sanchesnek elege van a folyamatos padozásból (Fotó: AFP)
A Bayern Münchenben futballozó Renato Sanches a Bildnek elárulta, készen áll távozni a nyáron, amennyiben nem javul a helyzete.

 

A 2016-os franciaországi Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosának megválasztott Renato Sanchest néhány héttel a torna előtt szerződtette 35 millió euróért a Bayern München, ám a portugál nem tudott állandó helyet kivívni magának a csapatban. 2017 nyarán kölcsönadták a Premier League-ben szereplő Swansea Citynek, amelyben 15 tétmeccsen szerepelt, gólt nem szerzett, ráadásul januári sérülés miatt ki kellett hagynia a szezon hátralévő részét, ezért nem került be a portugálok világbajnoki keretébe sem.

A tavaly nyáron kinevezett Niko Kovac azt mondta az idényt megelőzően, hogy számít a még mindig csak 21 éves középpályásra, ám az ősszel hiába kezdhetett több mérkőzésen is, az elmúlt időszakban ismét csak epizódszerephez jut.

„Mindenki tudja, hogy többet akarok játszani, öt perc nem elég. Az edzéseken próbálom a legjobbamat nyújtani, az edző tudja ezt, akárcsak a csapattársaim. Készen kell állnom, és kihasználni azt az időt, amit kapok. Magabiztos vagyok, élni fogok a lehetőséggel, ha megkapom”
– mondta Renato Sanches, aki elmondása szerint jóban van Kovaccsal, de a rendszeres padozás zavarja őt.

„Nehéz időszak ez, de van még tizenöt évem, a jövő sok jót tartogathat. Nem tudom még, mit hoz a nyár. Ki kell találnunk, mi a legjobb a számomra, játszani akarok! A kölcsönadás vagy a végleges távozás is jobb a jelenlegi helyzetnél, meglátjuk, mi lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik