Bayern: mindent megtesznek Sané megszerzéséért, de...

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.05.27. 13:37
null
Karl-Heinz Rummenigge (jobbra) újfent elismerte, szeretnék megszerezni Leroy Sanét (Fotó: AFP)
Uli Hoeness, a Bayern München elnöke azt mondta: elsősorban nem pénzkérdés az új futballisták igazolása. Karl-Heinz Rummenigge szerint nagyszerű igazolás lenne a Manchester Cityben futballozó Leroy Sané megszerzése, de nincs garancia arra, hogy összejön a megállapodás.

 

Ahogy Hoeness fogalmazott, HasanSalihamidzic sportigazgatónak előbb meg kell találnia az együttesbe illő játékosokat, ezután lehet a pénzről beszélni. A bajnoki címet és kupagyőzelmet ünneplő vasárnapi összejövetelen a 67 éves Hoeness azt kérte kollégájától, hogy már ezen a héten teljes erőbedobással a csapat újjáépítésén dolgozzon.

„A szezonhajrá miatt egy kicsit háttérbe szorultak az átigazolási ügyek, de Hasant arra kértük, hétfőtől adjon újra gázt ezen a területen” – mondta az elnök.

Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető egyelőre nem erősítette meg azokat a híreket, hogy a német válogatott, 23 éves Leroy Sané (Manchester City) hamarosan a Bayern labdarúgója lesz.

„Mindent megteszünk, de nem jelenthetem ki, hogy sikerrel is fogunk járni. Mindenesetre ez egy nagyszerű igazolás lenne”
– fogalmazott Rummenigge.

A két francia világbajnok védő, az Atlético Madridtól 80 millió euróért érkező Lucas Hernandez és a Stuttgarttól 35 millióért megszerzett Benjamin Pavard szerződtetésével a Bayern München máris átlépte a 100 milliós határt az átigazolási piacon. ArjenRobben, Franck Ribéry és Rafinha biztosan, Jérome Boateng valószínűleg távozik, a kölcsönben szereplő James Rodríguez sorsa pedig a következő napokban dől el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik