Bayern: megtették az első hivatalos ajánlatot a City szélsőjéért – sajtóhír

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.01. 07:53
null
A Bayern hivatalos ajánlatot tett Leroy Sanéért a Bild szerint (Fotó: AFP)
A Bild információi szerint felgyorsulhatnak az események Leroy Sané esetleges klubváltásánál, a Bayern München ugyanis megtette első hivatalos ajánlatát a német válogatott szélsőt foglalkoztató Manchester City felé.

 

Az újság konkrét összeget nem említ, az eddigi sajtóhírek alapján 100 millió euró körüli összegről lehet szó. Sané érkezése már hónapok óta téma a Bayernnél, Niko Kovac korábban arról beszélt, a 23 éves futballistának minden képessége megvan ahhoz, hogy a klubtól távozó Franck Ribéry, Arjen Robben páros örökébe lépjen a széleken.

Ezzel egybevágó információ, hogy a Sky Sports szerint Sané döntött a jövőjéről és szerdán kérte a City vezetőitől, hogy engedjék el Münchenbe.

A manchesteri klub állítólag már ki is nézte az utódját, a Real Sociedad saját nevelésű – kétszeres spanyol felnőttválogatott – szélsője, Mikel Oyarzabal lehet a B-opció, amennyiben a Pep Guardiola által marasztalt Sané a Bayerné lesz.

A Bayern részéről plusz „motivációt” jelenthet Sané megszerzéséhez, hogy Kingsley Coman az Audi-kupa szerdai fináléjában ismét megsérült, állapotáról pedig egyelőre nem lehet pontos információkat tudni.

A Bild szerint az ügy egy héten belül lezárul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik