Ivan Perisic az Interből térhet vissza a Bundesligába (Fotó: AFP)

 

Mint beszámoltunk róla, a német rekordbajnok már érdeklődött Ivan Perisic után, a Bild újságírói viszont rajta is kapták, amint elhagyja a müncheni kórházat, miután elvégezték a kötelező orvosi vizsgálatokat. A horvát szélső mindenben megegyezett a bajorokkal, így már csak a hivatalos bejelentés maradt hátra.

A 30 éves játékos még jókedvűen meg is erősítette a riportereknek, hogy valóban a vizsgálat miatt tartózkodott a kórházban.

„Igen, az orvosira jöttem. A legjobb formában akarok lenni!" – jegyezte meg Perisic.

A német lap további információi szerint a 2018-as világbajnokságon ezüstérmet szerző futballista 5 millió euróért cserébe, egy évre kölcsönbe érkezik az Allianz Arénába, a Bayernnek azonban opciós joga lesz megvásárolni – 20 millió euróért végleg megszerezheti.

Perisic azután vált a bajor klub célpontjává, miután Leroy Sané súlyosan megsérült a Liverpool elleni angol Szuperkupa-találkozón, Hakim Zijes pedig szerződést hosszabbított az Ajaxszal. Az átigazolás azért lenne pikáns, mert a horvát válogatott középpályás 2011 és 2013 között éppen a Bayern legnagyobb hazai riválisát, a Borussia Dortmundot erősítette.