Bayern: kiújult Neuer sérülése, hónapokra kidőlt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.18. 16:23
null
Kiújult Manuel Neuer sérülése? (Fotó: AFP)
Sokkoló hírként hozzá címlapján a Bild, hogy kiújult Manuel Neuer lábsérülése, így a Bayern München labdarúgócsapatának első számú kapusa hónapokra harcképtelenné vált. A klub még nem erősítette meg a lap információit.

 

A Bild úgy tudja, a Bayern München hétfői edzésén (a keddi, Schalke elleni hétközi bajnokira készülnek a bajorok) Manuel Neuer fájlalta a bal lábát, abba is hagyta a gyakorlást. Gyorsan komputertomográfiára (CT) vitték, ami megállapította, hogy gond van a bal lábával – rövid időn belül másodszor.

Márciusban hajszálrepedést diagnosztizáltak a lábközépcsontjában, egy csavart is elhelyeztek a lábában, és hónapokat kellett kihagynia. A Bundesliga második fordulójában térhetett vissza a pályára (augusztus 26.), ám a jelek szerint újabb kihagyás vár rá, ugyanis kiújult lábközépcsont-sérülése. A Bild információi szerint megint műtét vár a 31 éves német válogatott kapusra, aki a Bayern München csapatkapitánya is.

Neuer távollétében Sven Ulreich védheti a Bayern München kapuját, de felvetődött a már visszavonult Tom Starke reaktiválása is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik