Bayern: Kahn biztos benne, hogy Neuer marad az első számú kapus

Vágólapra másolva!
2020.04.01. 22:15
Oliver Kahn szerint továbbra is Manuel Neuer marad a Bayern München labdarúgócsapatának első számú kapusa, noha a nyáron a Schalkétól az óriási tehetségnek tartott Alexander Nübel érkezik a klubhoz.

„Neuer a klub, a siker és a folytonosság ikonja” – mondta a müncheniek Bajnokok Ligája-győztes legendás kapusa, Oliver Kahn, aki az egyesület igazgatóságának is a tagja.„Neuer a klub, a siker és a folytonosság ikonja” – mondta a müncheniek Bajnokok Ligája-győztes legendás kapusa, Oliver Kahn, aki az egyesület igazgatóságának is a tagja.

„Nübel rendkívül tehetséges kapus, akinek most lehetősége lesz Neuer mögött fejlődnie és tanulnia. Nem sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy napról napra a világ legjobb kapusával dolgozzon együtt” – tette hozzá Kahn, aki szerint ugyan a hálóőrök pályafutása általában tovább tarthat, de hatalmas kihívást jelent mindig a legmagasabb szinten teljesíteniük.

A 34 éves világbajnok Neuer 2011-ben éppen a Schalkétól igazolt a Bayernhez, jelenlegi szerződése jövő nyáron lejár, és sajtóhírek szerint már visszautasította a klub kétéves hosszabbításról szóló ajánlatát, mivel ő hosszabb távra szeretné elkötelezni magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik