Bayern: januárban újra célba vehetik a Man. City szélsőjét

Vágólapra másolva!
2019.09.27. 11:02
null
Sané (jobbra) nyáron már közel állt a Bayern-szerződéshez (Fotó: AFP)
A Bayern München továbbra is szívesen látná soraiban Leroy Sanét, a Manchester City német válogatott szélsőjét, a szerződtetésénél azonban két dolognak legalább klappolnia kell. Százszázalékosan fel kell épülnie a téli átigazolási időszakra, illetve az Uli Hoenesst váltó új klubelnöknek és a vezérigazgatói széket szintén januárban elfoglaló Oliver Kahnnak is rá kell bólintania az üzletre.

„Egyelőre várunk. Meg kell néznünk, hogy alakul a felépülése. Ha minden rendben megy vele, januárban, vagy februárban az új klubvezetőség biztosan végiggondolja a kérdést” – nyilatkozta a Sports Illustratednek Hoeness arra a kérdésre, hogy Sané lehet-e még a Bayern játékosa.

A bajor klub, illetve a 23 éves szélsőt jelenleg foglalkoztató Manchester City nyáron hosszasan tárgyalt a futballista esetleges klubváltásáról. Az üzlet azért nem jött össze, mert Sané a Liverpool elleni Community Shield-mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedett.

Az akkori sajtóhírek 120 millió euró körüli vételárról és bónuszokról szóltak.

Hoeness a minap a német labdarúgó-válogatott kapcsán mondott cifra dolgokat, megfenyegetve a szövetséget, hogy a Bayern München a jövőben nem engedi el a játékosait a „nationalelfhez”. Erről bővebben itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik