Bayern: íme, Sané mezszáma – ezzel egy távozó is megvan!

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.07.03. 12:20
Mint arról korábban beszámoltunk, a Bayern München pénteken bejelentette Leroy Sané szerződtetését. A klub később a hivatalos közösségi oldalain már a Manchester Citytől érkező válogatott labdarúgó új mezét reklámozza.

Eszerint a 24 éves szélső a 10-es mezt örökli meg a bajoroknál. Franck Ribéry és Arjen Robben tavalyi távozása utána a 7-es és a 10-es dresszt egy évre senkinek sem tervezték odaadni a klubnál, ám Philippe Coutinho utóbbira rástartolt, s meg is kapta azt (részben holland elődje engedélyével).a 10-es mezt örökli meg a bajoroknál. Franck Ribéry és Arjen Robben tavalyi távozása utána a 7-es és a 10-es dresszt egy évre senkinek sem tervezték odaadni a klubnál, ám Philippe Coutinho utóbbira rástartolt, s meg is kapta azt (részben holland elődje engedélyével).

Ezzel viszont végleg eldőlt – ami korábban is szinte biztosnak tűnt –, hogy a brazil futballistával nem számol a jövőben a német bajnok. Coutinho a kölcsönszerződését követően visszatér Barcelonába, de valószínű, hogy a nyáron túlad rajta a katalán klub is.

Hansi Flick vezetőedző egyelőre, az augusztusi BL-idény végéig megtartaná mindhárom kölcsönjátékosát, így a 28 éves támadót is.

Leroy Sané a Bayern München új tízese (Fotó: fcbayern.de)
Leroy Sané a Bayern München új tízese (Fotó: fcbayern.de)

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik