Bayern: Hoeness szerint Ulreich volt az év embere

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 12:43
null
Ulreichnak maradnia kellene Münchenben (Fotó: AFP)
Uli Hoeness klubelnök azt szeretné, ha Sven Ulreich meghosszabbítaná a szezon végén lejáró szerződését, mert szerinte a Bayern München labdarúgócsapatánál a sérült Manuel Neuert helyettesítő kapus volt tavaly az év embere.

 

 

„Mindenképpen hosszabbítania kell. Számomra ő az év embere. Rengeteget segített a Bayernnek, bejött ez a helyettesítés” – mondta a Kicker csütörtöki számában Hoeness. A 29 éves kapus hónapok óta nagyszerűen pótolja a válogatott Neuert, aki lábsérüléséből lábadozik.

Hoeness előtt Jupp Heynckes vezetőedző is arról beszélt, hogy Ulreichnak maradnia kellene Münchenben, mert nagyot javult a teljesítménye és ezt a szintet tartani is tudta. „Azt ajánlanám a klubnak, hogy hosszabbítsa meg Ulreich szerződését” – mondta a szakember, aki csak az idény végéig irányítja a bajor sztárcsapatot.

A Bayern München kapusa – aki 21 tétmérkőzése közül nyolcon nem kapott gólt – jó tárgyalási pozícióban van, miután szerződése a nyáron lejár, így ha akar, ingyen távozhat. Több klub is érdeklődik iránta, a csapatkapitány Neuer visszatérése után pedig minden bizonnyal ismét a cserepadra szorul majd a bajoroknál.

Egyelőre azonban Ulreichnak kell kihagynia néhány napot, a kapus ugyanis a bajorok dohai, téli edzőtáborának második napján ujjsérülést szenvedett. A helyi kórházban elvégzett vizsgálatok kizárták a törést, de kérdéses, hogy ott lehet-e a január 12-i, leverkuseni bajnokin, vagy a nyáron visszavonult, majd reaktivált 36 éves Tom Starke állhat kapuba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik