Bayern: elfogyott Müller türelme, már a télen távozna – sajtóhír

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.09. 09:59
null
Thomas Müller elégedetlen helyzetével, távozna a Bayerntől (Fotó: AFP)
Thomas Müller elégedetlen a neki jutó kevés játékperccel, így már a télen távozna a Bayern München labdarúgócsapatától – adta hírül a Bild. A német sportsajtót bejáró hír szerint az olasz Internazionale és két Premier League-klub is árgus szemekkel figyeli a történéseket.

 

A Bild beszámolója szerint Thomas Müller már januárban csapatot váltana. A 30 éves támadó Philippe Coutinho nyári szerződtetése óta háttérbe szorult, a Hoffenheim elleni hazai vesztes bajnokin (1–2) sorozatban ötödször nem került be a kezdőbe. Ebben az idényben eddig 10 mérkőzésen összesen 450 percet töltött a pályán, egy góllal és négy gólpasszal segítve a Bayern Münchent.

„Nothing to say (Nincs mit mondanom), ahogy az angol mondja” – így a Hoffenheim elleni bajnokit követően a német Sky televíziónak Thomas Müller.

A csapatkapitány-helyettes szerződése 2021 nyaráig érvényes a bajoroknál, évi 15 millió eurós bérével a legjobban kereső játékosok közé tartozik a Bayern Münchennél. A Bild úgy tudja, az Internazionale, valamint az Arsenal és a Liverpool is érdeklődik Thomas Müller iránt, aki már a télen távozni szeretne a Bayerntől (az Internél egyébként nem lenne „ismeretlen” a Müller név, hiszen egy másik német válogatott futballista, Hansi Müller 1982 és 1984 között a milánói klubban futballozott).

Thomas Müller emblematikus figurája a Bayern Münchennek: eddigi teljes profi pályafutását a klubnál töltötte, nyolc bajnoki címet, öt Német Kupát és egy Bajnokok Ligáját is nyert a csapattal, a német válogatottal világbajnok lett. A Transfermarkt kimutatásai szerint 495 tétmeccsen játszott a bajorok színeiben, 186 gól és 171 gólpassz fűződik a nevéhez. A nemzeti tizenegyben 100 alkalommal lépett pályára, 38-szor volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik