Bayern: egy hónapja semmi hír, de Kovac még hisz a szélső érkezésében

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.28. 20:18
null
Leroy Sané megszerzéséről továbbra sem tettek le Münchenben (Fotó: AFP)
A Bayern München vezetősége továbbra is elkötelezett a német válogatott szélső, Leroy Sané leigazolását illetően – nyilatkozta a klub vezetőedzője, Niko Kovac egy friss tévéinterjúban. A probléma továbbra is a futballista ára: a Bayern 100 millió euró fölé, a Manchester City 120 millió alá nem menne az alkuban.

 

Bár már tavasz vége óta tartja magát a pletyka, hogy a Bayern München szeretné megszerezni a Manchester Citytől a német válogatott szélsőt, Leroy Sanét, egyelőre nem sikerült megállapodnia a két klubnak az esetleges transzferről.

Legutóbb július elején Karl-Heinz Rummenigge mindezt azzal magyarázta, hogy Sané nyaral, a játékos kérését tiszteletben tartva pedig a pihenőidőszakban nem folynak tárgyalások. Azóta viszont a német megkezdte a felkészülést a Cityvel, így elvileg ez az akadály elhárult.

Most Niko Kovacot, a Bayern München horvát mesterét faggatták, továbbra is Sané e a bajorok első számú célpontja az előző évad végén a klubot elhagyó Franck Ribéry, Arjen Robben páros pótlására.

„A vezetőségünk rendkívül elkötelezett a helyzet megoldására. Bizakodó vagyok a megszerzését illetően” – felelte a Bayern vezetőedzője a német ZDF csatorna riporterének.

Sanét a 2017–2018-as idényben a szezon legjobb fiatal játékosának választották a PL-ben, az elmúlt idényben viszont nem volt stabilan a kezdőcsapat tagja. Pep Guardiola vezetőedző korábban kijelentette, megpróbálta elérni, hogy a futballista meghosszabbítsa a 2021 nyarán lejáró szerződését, de Sané egyelőre nem akart aláírni, így kérdésessé vált a jövője Manchesterben.

Az ára is kérdéses, a Bayern nem igazán szeretne 100 millió eurónál többet fizetni, a Manchester City meg 120-140 millió euró közti összegnél kevesebbet kapni Sané játékjogáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik