Bayern: Boateng már nevet azon, hogy Messi leültette

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 11:33
Jérome Boateng, a Bayern München labdarúgója rengeteg kritikát kapott a Bajnokok Ligája-elődöntőt követően. A védőt Lionel Messi, a 3–0-s győzelmet arató Barcelona támadója kergette őrületbe, és rengeteg mém született, amelyben kiparodizálták a második gól körülményeit. Boateng azonban ma már csak nevet a történteken.

„Nem volt különösebb hatással rám az eset, csak nevettem magamon. Ha elesel vagy elcsúszol egy helyzetben, amikor gólt szerez az ellenfél, az teljesen normális – mondta Boateng. – Megtörténik az ilyesmi, nemcsak velem, másokkal is, nem igazán érdekel az egész.” Boateng. – Megtörténik az ilyesmi, nemcsak velem, másokkal is, nem igazán érdekel az egész.”

„Messi a világ legjobb játékosa. Ilyen a futball, néha olyan dolgok történnek veled, amiket szeretnél elkerülni, de védő vagyok, ettől még nem akasztom fel magam…”

Boateng elmondta, nem akarja Franck Ribéry, Arjen Robben és David Alaba hiányára fogni a kiesést, véleménye szerint a Barcelona egyértelműen jobb volt a bajoroknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik