Bayern: az egyik játékosfeleség a másikat kritizálta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 16:19
Azt nem lehet állítani, hogy minden a legnagyobb rendben van mostanság a Bayern München háza táján, és akkor Mats Hummels felesége Thomas Müller kedvesének is odaszúrt...

Cathy Hummelst arról kérdezte a t-online.de, hogy mit gondol a Lisa Müller-féle magánakcióról. Mint ismert, Thomas Müller párja a legutóbbi bajnoki (1–1 a Freiburg ellen) közben az Instagramra posztolt: „Több mint 70 perc kellett neki (Niko Kovacnak – a szerk.), hogy támadjon egy jó ötlete” – utalt a hölgy arra, hogy szerelmét csak a mérkőzés ezen pontján cserélte be a horvát tréner.Lisa Müller-féle magánakcióról. Mint ismert, Thomas Müller párja a legutóbbi bajnoki (1–1 a Freiburg ellen) közben az Instagramra posztolt: „Több mint 70 perc kellett neki (Niko Kovacnak – a szerk.), hogy támadjon egy jó ötlete” – utalt a hölgy arra, hogy szerelmét csak a mérkőzés ezen pontján cserélte be a horvát tréner.

A bejegyzést nem sokkal később törölte, ám a Bayern München talán a kelleténél nagyobb feneket kerített a sztorinak azzal, hogy hivatalos közleményt adott ki az esetről, kiemelve, hogy Lisa Müller a meccs után bocsánatot kért Niko Kovactól, aki ezt el is fogadta.

Azt hiszem, az ilyesmi nem az én asztalom, nem avatkozom bele a férjem dolgaiba. Ő sem szól bele az én ügyeimbe. Az ember adhat tanácsokat, de mi személyesen, zárt ajtók mögött tesszük mindezt” – fogalmazott Cathy Hummels.

Szombaton 18.30-tól Der Klassiker a Bundesligában, avagy Borussia Dortmund–Bayern München rangadó!

NOVEMBER 10., SZOMBAT
NÉMET BUNDESLIGA
11. FORDULÓ
18.30: Borussia Dortmund–Bayern München (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik