Bayern: az Ajax szívesen látná az elvágyódó Thomas Müllert

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.15. 11:24
null
Thomas Müller többnyire a kispadon kap helyet ebben az idényben – sajtóhírek szerint már januárban klubot váltana (Fotó: AFP)
Thomas Müller jövője egyelőre kérdéses a Bayern Münchennél: a világbajnok labdarúgó elégedetlen a kevés játéklehetőséggel, ezért sajtóhírek szerint távozni szeretne a német klubtól. Többek között az Inter, az Arsenal és a Liverpool érdeklődéséről már lehetett hallani, és most egy újabb klub jelentkezett be: az Ajax.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy Thomas Müller a Bild információi szerint akár már januárban klubot váltana, mivel Niko Kovac vezetőedző a jelenlegi idényben epizódszerepet szán neki. A 30 éves támadó – akinek szerződése 2021 nyaráig érvényes a Bayern Münchennél – piaci értékét 35 millió euróra becsüli a Transfermarkt, ezt az összeget a fent említett klubok vígan kifizetnék, és mint kiderült: az Ajax is hajlandó lenne erre.

„Ha klubot váltana, felhívhat engem. Az Ajaxban bármikor szívesen látjuk. Thomas Müller számomra maga a Bayern-gén” – idézi a Sportbuzzer az amszterdami klub sportigazgatóját, Marc Overmarst.

Az Abendzeitung mindeközben megszólaltatta a Thomas Müllert képviselő Ludwig Köglt, aki a lap kérdésére elárulta: mindig voltak és vannak érdeklődők kliense iránt. A Bayern München vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge igyekezett csitítani a kedélyeket, és a Die Weltnek úgy fogalmazott: „Müller továbbra is fontos szerepet tölt be a klubnál.”

Hogy mennyire fontosat, az az előttünk álló hónapokban kiderül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik