Bayern: „Ancelotti engem szeretett volna Münchenbe csábítani”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.05. 17:19
null
Axel Witsel marad Kínában, hiába szerette volna megszerezni Ancelotti (Fotó: AFP)
A belga Sport/Foot Magazine a jelenleg Kínában futballozó Axel Witsellel készített interjút, melyből kiderül, hogy Carlo Ancelotti, a Bayern München vezetőedzője szívesen szerződtetné őt.

 

„Amikor Kínába igazoltam, mindenki azt hitte, hogy el leszek felejtve. De csak hogy egy példát említsek, amely ráadásul exkluzív: két héttel ezelőtt Carlo Ancelotti felhívta Fabio Cannavarót (Witsel csapatának edzőjét – a szerk.), hogy egyeztessenek rólam. Engem szeretett volna a Bayern Münchenbe. Ez is mutatja, hogy egy játékos, aki eligazol Európából, nem tűnik el a nagy klubok látóköréből.”

A jelek szerint azonban a 28 éves középpályás nem lesz a németek labdarúgója.

„Cannavaro azt mondta nekem, hogy szüksége van rám, és nekem sem szabad elfelejtenem, hogy az ő kérésére érkeztem ide, neki köszönhetem, hogy itt vagyok. Ha zöld lámpát kaptam volna, a Bayern mégiscsak Bayern…”

Witsel szerint nincs sok különbség az orosz és a kínai élvonal között.

„Taktikailag jobbak az oroszok, ebben a tekintetben le vagyunk maradva. Cannavaróval nagyon keményen dolgozunk, az egyik legjobb stábunk van. Azt mondta nekem, amikor idejött, nem hitt a szemeinek” – fogalmazott a belga.

A Zenit korábbi futballistájának jelenlegi szerződése 2019. december 31-ig szól a Tiencsin Csüancsiennel. A kínaiak idén januárban 20 millió eurót fizettek érte.

Witsel együttese 15 játéknap után az 5. helyen áll a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik