Bayern: a négy ász elégedetlen, Kovac kirúgására vár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.05. 17:34
null
Nem egyszerű Niko Kovac helyzete Münchenben – vajon mi lesz a megoldás? (Fotó: AFP)
A Kicker szerint a Bayern München négy játékosa – név szerint Thomas Müller, Arjen Robben, Franck Ribéry és Mats Hummels – szeretné, ha a vezetőedző, Niko Kovac minél előbb távozna a bajorok kispadjáról, és ezért mindent meg is tesz. Ráadásul Müller felesége, Lisa Müller is csak olajat öntött a tűzre a Freiburg elleni hétvégi bajnoki (1–1) közben…

 

Az említett játékosok kevesebb lehetőséget kapnak, amióta Kovac a vezetőedző, vélhetően ennek is köze van a viszályhoz. Állítólag a sportigazgatót, a klub korábbi játékosát, Hasan Salihamidzicet sem veszik komolyan, és nem hajlandóak küzdeni a kialakult feszült helyzet ellen, hanem azt várják, hogy Kovacot kirúgják.

Az amúgy is hevesen égő tűzre további olajat öntött a Freiburg elleni bajnoki közben Thomas Müller neje, Lisa Müller. A német játékos a 71. percben állt be James Rodríguez helyére, a férje játékidejét keveslő feleség (aki a helyszínen tekintette meg a mérkőzést) csalódottan posztolta az Instagramra véleményét Niko Kovacnak címzett bejegyzésében:

Több mint hetven perc kellett, hogy zseniális ötlete támadjon” – utalva Thomas Müller pályára küldésére.

Stefan Buczko on Twitter

Thomas Müller's wife on instagram: "More than 70 minutes until he had flash of genius" I assume she's not the biggest fan of Kovac. Not good optics. #fcb


 

A bejegyzést nem sokkal később törölte, ám a Bayern München talán a kelleténél nagyobb feneket kerített a sztorinak azzal, hogy hivatalos közleményt adott ki az esetről, kiemelve, hogy Lisa Müller a meccs után bocsánatot kért Niko Kovactól, aki ezt el is fogadta.

Csak, hogy legyen még egy csavar a történetben: az eset után az egyébként lovaglással foglalkozó Lisa Müller összes, Thomas Müllerrel közös képét levette az Instagram-oldaláról.

Adódik a kérdés: mi lesz ebből?

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik