Bayern: a korábbi kapitány szerint Ancelotti hamarosan távozhat, az olasz reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 17:07
Stefan Effenberg szerint ha a Bayern nem teljesít jobban, mint az előző idényben, a vezetőség nagy eséllyel új edző után néz. Ezt persze Carlo Ancelotti nem hagyta szó nélkül.

Stefan Effenberg, a Bayern München korábbi csapatkapitánya szerint Carlo Ancelotti jövője a bajor klub élén nagyban függ attól, hogy sikerül-e ebben az idényben elhódítani a Bajnokok Ligája trófeáját. Ha nem, a Bayern búcsút inthet az olasz trénernek – véli Effenberg.Stefan Effenberg, a Bayern München korábbi csapatkapitánya szerint Carlo Ancelotti jövője a bajor klub élén nagyban függ attól, hogy sikerül-e ebben az idényben elhódítani a Bajnokok Ligája trófeáját. Ha nem, a Bayern búcsút inthet az olasz trénernek – véli Effenberg.

„Ha az új szezon úgy alakul a számukra, ahogy az előző, vagy esetleg rosszabb lesz, megvan az esély arra, hogy távozik Ancelotti. A Bayern játékoskerete változik, és talán ez történik az edző személyével is” – fejtette ki a véleményét a jövővel kapcsolatban Effenberg.

Egy másik korábbi Bayern-játékos, Dietmar Hamann sem teljesen elégedett Ancelotti munkájával, és mindez természetesen magához az olasz szakemberhez is eljutott, aki azonban leszögezte: nem foglalkozik olyanok véleményével, akik nem ismerik közelről a munkáját.

„Effenberg nem az öltözőben él, és az, ami azon kívül történik, engem nem érdekel. Neki és Hamann-nak is joga van véleményt nyilvánítani, de én nem foglalkozom ezekkel. Hogy távoznék? Nem hiszem. A klub bizalmát élvezem, és leginkább ez számít, nem mások kritikája vagy véleménye” – reagált Ancelotti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik