Bayern: a kényszer nagy úr! Mégis védőt vehetnek a télen

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.25. 14:32
null
Unai Núnez pótolhatja a Bayern sérült védőit (Fotó: AFP)
Az Athletic Bilbaóban futballozó Unai Núnez a Bayern München labdarúgója lehet a télen – írja a német Spox. A lap szerint a játékos és a spanyol klub képviselőivel Lucas Hernández keddi sérülése után vették fel a kapcsolatot a Bayern előjárói.


A bajor klub vezetősége néhány nappal ezelőtt még úgy nyilatkozott, az idény végéig kidőlt Niklas Süle sérülése miatt nem terveznek télen újabb védőt vásárolni. Azóta viszont a nyáron szerződtetett Lucas Hernández is megsérült – mindez óvatosságra inti a Bayern vezetőségét.

A Spox információi szerint a védőket sújtó sérüléshullám miatt Niko Kovac vezetőedző előrehozhatja egy korábbi tervét, ez pedig a müncheniek által már jó ideje figyelt Núnez megszerzése lehet Bilbaóból.

A baszkföldön nevelkedett, 22 éves bekk idén mutatkozott be a spanyol válogatottban, az Athletic felnőttcsapatában 49 bajnokin lépett pályára, a jelenlegi idényben csupán három találkozón jutott szóhoz, de azokat az elsőtől az utolsó percig végig is játszotta.

Núnez értékét 15 millió euróra taksálja a német Transfermarkt.de, a Spox szerint 30 millió euró körül lehet az az összeg, amennyiért a Bilbaónál el is engednék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik