Bayern: A feleségembe vagyok szerelmes, nem Hudson-Odoiba – Salihamidzic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.04. 15:59
null
Hudson-Odoi egyelőre a Chelsea játékosa maradt (Fotó: AFP)
A Bayern München egyik legfőbb kiszemeltje a téli átigazolási időszakban a Chelsea tehetséges szélsője, Callum Hudson-Odoi volt, s bár a transzfer nem jött össze, Münchenben még mindig téma az angol középpályás személye.

 

„Az egyetlen játékos, akit Hasan Salihamidzic igazán szeretett volna megvenni, az Hudson-Odoi volt a Chelsea-től. Azt kell, hogy mondjam, olyan lelkesedéssel beszélt róla, mint aki szerelmes belé és a képességeibe. Minden más (játékos) csupán pletyka volt” – nyilatkozta a Bayern München téli terveiről Karl-Heinz Rummenigge, az együttes ügyvezető igazgatója.

A bajor klub sportigazgatójaként az átigazolási stratégiáért is felelős Salihamidzic ugyanakkor túlzónak találta Rummenigge szavait.

„Maradjunk annyiban, hogy egyetlen emberbe vagyok szerelmes, az pedig nem Hudson-Odoi, hanem a feleségem. Az viszont tény, elképesztő képességei vannak, fineszes labdarúgó. Olyan játékos, akire minden sikeres csapatnak szüksége lehet” – fogalmazott az egykori játékos.

Callum Hudson-Odoi szerződése 2020 nyarán jár le Londonban. A Bayern lapinformációk szerint 35 millió fontot sem sajnált volna a megszerzéséért, ám a Chelsea háromból háromszor utasította vissza a bajor klub ajánlatát.

A Bayern télen egyetlen érkezőt jelentett be az első kerethez, a Stuttgart világbajnok bekkje, Bejamin Pavard nyáron csatlakozik az együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik