Haladás: a Facebookon cáfolta távozását a csatár

Vágólapra másolva!
2017.08.31. 10:33
Facebook-oldalán írt bejegyzést Leandro Martínez, a Haladás csatára. Az olasz-argentin játékos leszögezte, nem távozik a szombathelyi együttestől.

Leandro Antonio Martínez 2013-ban került Magyarországra, és azóta több klubban is futballozott. Először a Honvédban játszott, majd átigazolt a Győri ETO-hoz, és onnan került 2015 februárjában a Haladáshoz. A szombathelyiek 2016 nyarán kölcsönadták az olasz harmadosztályban szereplő Luchessének, majd januárban visszatért Magyarországra, és szintén kölcsönbe az MTK-hoz került.

A szombathelyieknél Martínez eleinte több játéklehetőséget kapott, majd a gyakori sérülései miatt Mészöly egyre kevésbé számított rá. Miközben a vezetőedző a napokban elhagyta a Haladást, Martínez leszögezte, egyes pletykákkal ellentétben ő továbbra is élő szerződéssel rendelkezik, és mindent elkövet annak érdekében, hogy a klub meghatározó játékosa legyen.

„Szeretnék véget vetni a buta találgatásoknak, hiszen valaki nem mond igazat. További két évig a Haladás játékosa leszek, és soha nem is akartam elhagyni a klubot. Hat hónapot a Lucchesénél és szintén hat hónapot az MTK-nál töltöttem kölcsönben, de ez nem az én döntésem volt. Egy évig és három hónapig vártam arra, hogy visszatérhessek ehhez a nagyszerű klubhoz. Minden szezonban itt szeretnék játszani, és folyamatosan be szeretnék kerülni a kezdő tizenegybe. Úgy gondolom, hogy ez normális cél egy futballista számára. Szeretném elmondani, mennyire boldog vagyok, amiért újra itt lehetek. Szeretnék mindent megadni a Haladásnak, a csapattársaimnak és a rajongóinknak. Egyesek érteni fogják, mire célzok. HAJRÁ HALI!” – zárta sejtelmesen mondandóját a csatár.





NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Kozármisleny), Németh Milán (Soproni VSE), Pinte Patrik (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Simon Ádám (Videoton, legutóbb kölcsönben Gyirmót FC Győr), Tóth Benjamin (SV Austria Salzburg – Ausztria), Tóth Dávid (Soproni VSE)
Kölcsönbe érkezők: Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérők: Leandro Martínez (olasz-argentin, MTK Budapest), Medgyes Zoltán (Dorog), Petró Balázs (Budaörs)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Olekszandr Kalitov (ukrán, Csornomorec Odesza – Ukrajna, szabadon igazolható)
Távozók: Deéry Ármin (Mosonmagyaróvári TE), Gajdos Zsolt (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Hidvégi Sándor (BFC Siófok, szabadon igazolhatóként), Iszlai Bence (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: Vasas), Katona Máté (Szeged 2011), Kirják Henrik (Budafoki MTE), Molnár Márk (Soproni VSE), Nagy Patrik (soproni kölcsön után Gyirmót FC Győr), Sjoerd Overgoor (holland, Go Ahead Eagles – Hollandia, szabadon igazolhatóként), Szasa Popin (szerb, szabadon igazolható), Tihanyi Olivér (ceglédi kölcsön után Balassagyarmati VSE), Török Milán (szolnoki kölcsön után Hévíz SK)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt (zalaegerszegi kölcsön után Soproni VSE), Fehér Zoltán (Soproni VSE, ismét kölcsönbe), Garda Géza (Soproni VSE, ismét kölcsönbe), Gyürki Gergő (Soproni VSE, ismét kölcsönbe), Soós Bence (Soproni VSE, ismét kölcsönbe), Szellák Soma (soproni kölcsön után Dorog), Tóth Martin (dorogi kölcsön után Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ezequiel Calvente (spanyol, Békéscsaba)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik