Videó: üvöltözés a sajtótájékoztatón, kikelt magából a kapitány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.16. 21:51
A 2018-as világbajnokságról lemaradó algériai labdarúgó-válogatott kedden felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a Közép-afrikai Köztársaságot, azonban a siker ellenére óriási veszekedés tört ki az együttes sajtótájékoztatóján.

Az algériai válogatott Hugo Broos irányításával bukdácsolt a vb-selejtezők afrikai zónájában: nyeretlenül a B-csoport utolsó helyén végzett (két döntetlen mellett négyszer is kikapott). Az utolsó fordulóban már nem is a belga edző, hanem Rabah Madzser ült a kispadon, és vezetésével Mahrezék 1–1-es döntetlent játszottak az akkor már biztosan csoportgyőztes Nigériával.a vb-selejtezők afrikai zónájában: nyeretlenül a B-csoport utolsó helyén végzett (két döntetlen mellett négyszer is kikapott). Az utolsó fordulóban már nem is a belga edző, hanem Rabah Madzser ült a kispadon, és vezetésével Mahrezék 1–1-es döntetlent játszottak az akkor már biztosan csoportgyőztes Nigériával.

Az utolsó selejtező mérkőzés után a Közép-afrikai Köztársasággal találkozott Algéria, amelynek egyik legnagyobb sztárja, Rijad Mahrez és a frissen kinevezett szövetségi kapitány, Rabah Madzser állt a sajtó rendelkezésére a 3–0-s sikert követően.

Egy Mahreznek címzett kérdésnél a kapitány kért szót, és alaposan kiosztotta az újságírót.

„Rijad, adj két másodpercet. Dzsebur úr, ön a válogatott ellensége. A nyilvánosság előtt is kimondom, hogy mindenki hallja. Mindannyiukat tisztelem, kivéve őt” – kelt ki magából az újságírók előtt a kapitány, aki így folytatta a visszaszóló újságíró szavába vágva:

„Fogja be, fogja be, fogja be, fogja be! Vonuljon vissza, és hagyja, hogy a következő generáció végezze a munkáját!”

„Kérem a következő kérdést” – váltott végül a kapitány, mintha semmi sem történt volna.

Madzsert egy hónappal ezelőtt már harmadszor nevezték ki az algériai válogatott élére: 1993 és 1995 között (2 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség), majd 2001 és 2002 között is kilenc mérkőzésen (2 győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség) irányíthatta a nemzeti csapatot.

BBC Sport on Twitter

Algeria's head coach unleashing the fury is truly a sight to behold... . https://t.co/u84er5BMFP



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik