Videó: a szicíliai utolsó meccsén helikopterrel raboltatta el magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 19:47
Számos példát láthattunk már arra, hogy milyen megható tud lenni, ha valaki befejezi a pályafutását. Általában a mérkőzés vége fele lecserélik a visszavonuló játékost, aki könnyekig hatódik, a nézők pedig állva tapsolják leborulva karrierje előtt. Az olasz amatőr ligában egy játékos viszont teljesen átértelmezte ennek a fogalmát: helikopterrel raboltatta el magát, hogy mindenképpen felejthetetlenné tegye az utolsó szereplését.

Egy szicíliai harmadosztályú bajnokin történt az eset, amikor a pálya közepén leszállt egy helikopter, amelyben fekete maszkos férfiak szálltak ki, akik elrabolták a Citta Di Viagrande visszavonuló játékosát, Ignazio Barbagallót. A történtek persze nem teljesen fedik a valóságot, mivel a rutinos focista saját maga rendezte meg az „elrablását”.Ignazio Barbagallót. A történtek persze nem teljesen fedik a valóságot, mivel a rutinos focista saját maga rendezte meg az „elrablását”.

Az eset hatalmas sajtóvisszhangot kapott Olaszországban, de a szenzáció nem hatotta meg a szövetséget, amely 200 eurós bírságot szabott ki a játékosra a mérkőzés megszakítása miatt, valamint a következő idényig elvették a játékjogát.

Az esetről videó is készült:

Nucleo Rimozione giocatori finiti

Ignazio esce di scena dal calcio giocato....a modo suo Nucleo Rimozione Giocatori Finiti Ciccio Barbagallo e Vittorio Jemma Regia Simone e Riccardo Montaggio Riccardo e Simone Riprese Simone Spitalieri Michele Alì Alessandro e Riccardo Di Bella Carlo Platania e Santo Musumeci


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik