Videó: szándékosan kapott piros lapot az argentin középpályás?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 18:45
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a listavezető Zenit hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Ahmat Groznijt. A három pont megszerzése ellenére nem lehettek maradéktalanul elégedettek a szentpéterváriak, hiszen az egyik legjobbjukat, Leandro Paredest kiállította a játékvezető a CSZKA Moszkva elleni rangadó előtt, ráadásul a szurkolók szerint az argentin válogatott középpályás szándékosan gyűjtötte be a második sárga lapját.

Az alapembernek számító Leandro Paredes a 69. percben kapta meg az első sárga lapját, majd a 83. percben, a felezővonalnál is elkövetett egy feleslegesnek tűnő szabálytalanságot. Villant az újabb sárga és az ezzel együtt járó piros lap is, s ez azt jelentette, hogy a CSZKA Moszkva elleni rangadót biztosan ki kell hagynia az argentin válogatott futballistának.

A Zenit-szurkolók szerint azonban nem egyszerű meggondolatlanság történt a középpályás részéről, hanem szándékosan állította ki magát, hogy az eltiltása alatt hazautazhasson és a helyszínen szurkolhasson nevelőklubjának, a Boca Juniorsnak az ősi rivális River Plate elleni Libertadores-kupa-döntő első felvonásán.

A történtek után persze nehéz elképzelni, hogy Leandro Paredes tényleg ott lesz szombaton a La Bombonerában…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik