Videó: ötéves, kockahasa van és ő akar lenni az új C. Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.18. 15:36
Arat Hosszeini egy mindössze ötéves iráni kisfiú, az Instagramon azonban már másfél millió követője van. Az óriási népszerűség nem véletlen: a világ legerősebb gyerekének becézett Arat rendszeresen a kockahasával büszkélkedik, s az egyik nagy célja az, hogy a világ legjobb labdarúgói közé kerüljön – írja a francia L'Équipe.

Arat először kétéves korában, egy tévéműsorban tűnt fel, azóta az édesapja által kezelt Instagram-oldalra feltöltött videóknak és képeknek köszönhetően világszerte ismert lett.egy tévéműsorban tűnt fel, azóta az édesapja által kezelt Instagram-oldalra feltöltött videóknak és képeknek köszönhetően világszerte ismert lett.

A most ötéves iráni srác saját magát sem kímélve edzi a testét, ráadásul a különböző tehetségkutatók és tévéműsorok mellett már a focipályán is egyre többször tűnik fel. Célja, hogy egyszer ő legyen az új Cristiano Ronaldo.

please From which country are you? Write the name of your country with its flag (if available) in the comments.

173.5k Likes, 8,422 Comments - Arat (@arat.gym) on Instagram: "please From which country are you? Write the name of your country with its flag (if available)..."


football

122.9k Likes, 2,037 Comments - Arat (@arat.gym) on Instagram: "football "






Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik