Videó: óriási kötényt kapott Neymar, nem volt oda érte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.29. 13:00
Ezúttal a sikeres cselt „szenvedő” félként élte át a Copa Américára készülő brazil válogatott edzésén Neymar, a PSG játékosa. A napokban a csapatkapitányi tisztségtől megfosztott támadó a 19 éves Cruzeiro-játékostól, Weverton Guilhermétől kapott egy kötényt, erre a 27 éves sztár egyből lerántotta.



Másik szögből


Másik szögből

globoesportecom on Twitter

Imagine o diálogo: - E aí, meu filho, como foi o treino com a Seleção? Fez gol? - Não, mas dei uma caneta no Neymar... Veja quem foi o autor do lance ==> https://t.co/rRxfLytytP https://t.co/mMRxFD0vcX



A PSG csatára egyébként idő előtt befejezte a keddi edzést, ugyanis kisebb térdsérülést szenvedett. A támadó december óta több sérüléssel bajlódott, de a brazil válogatottnál bíztak abban, hogy immár teljes értékű munkát végezhet. Fabio Mahseredjian, a brazilok erőnléti edzője a napokban még úgy nyilatkozott, hogy Neymarral minden rendben van, ehhez képes rögtön az első alkalommal, amikor teljes edzésen vett részt a támadó, probléma adódott vele.

Neymar a tréning végéhez közeledve egy lövés után jelezte, hogy gondjai vannak a bal térdével, s az orvosi stáb úgy döntött, hogy ne folytassa a gyakorlást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik