Videó: Neymar könnyek közt árulta el egyetlen születésnapi kívánságát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.05. 11:38
Ahogy az az utóbbi években is történt, Neymar ezúttal is hatalmas bulit rendezett a születésnapja alkalmából. A PSG brazil sztárjának csak egy kívánsága lenne, ezt könnyek közt osztotta meg az ünneplőkkel.

A 27 éves támadó könnyek között árulta el születésnapi kívánságát: „Amit a legjobban szeretnék a születésnapom alkalmából, az egy új lábfej lenne. Így ott lehetnék a pályán és küzdhetnék, azt csinálhatnám, amit a legjobban szeretek, futballozhatnék” – fogalmazott rövid beszédében Neymar.„Amit a legjobban szeretnék a születésnapom alkalmából, az egy új lábfej lenne. Így ott lehetnék a pályán és küzdhetnék, azt csinálhatnám, amit a legjobban szeretek, futballozhatnék” – fogalmazott rövid beszédében Neymar.

Esporte Interativo on Twitter

'... O que eu mais queria de presente hoje era um metatarso novo para que eu pudesse estar dentro de campo guerreando, lutando e fazendo o que eu mais amo, que é jogar futebol'. Tamo junto, @neymarjr! https://t.co/JMX7YGMQko



Mint ismert, a januári, Strasbourg elleni kupamérkőzésen megsérült Neymar jobb lábfeje, így várhatóan csak áprilisban játszhat ismét. A brazil tavaly februárban hasonló sérülés miatt dőlt ki hetekre. Akkor tizenöt PSG-mérkőzést kellett kihagynia.

Sokáig azonban nem búslakodtak az egybegyűltek, Dani Alves és Kylian Mbappé vezérletével nagy mulatozás vette kezdetét.

Esporte Interativo on Twitter

PARADO NO BAILÃO Estrelando: @neymarjr, @KMbappe, @DaniAlvesD2, @gabriel1medina e @WesleySafadao (e o Mbappé cantando fluentemente a música? HAHAHAHA QUE RESENHA!) Via David Brazil https://t.co/5MFwWa9noX


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik