Videó: Mourinho olyan kérdést kapott, amilyet még soha

Vágólapra másolva!
2020.09.24. 09:14
José Mourinho sok sajtótájékoztatót átélt már, így nem egyszerű olyan kérdést feltenni a portugálnak, amilyet még nem hallott. Most azonban ez történt.

A Twitter segítségével járta körbe a történet a sportvilágot egy pillanat alatt, melyben a főszereplő egy északmacedón újságíró és José Mourinho volt.

A beszámolók szerint az újságíró szeretett volna feltenni egy kérdést a portugálnak, ám erre végül a sajtótájékoztatón nem kapott lehetőséget.

Mourinho most megmutatta az emberi oldalát (Fotó: AFP)
Mourinho most megmutatta az emberi oldalát (Fotó: AFP)

Ettől pedig nagyon elszomorodott, ugyanis nemrég elhunyt édesapjának José Mourinho volt a kedvence.

A termet akkor már elhagyó Mourinhóhoz is eljutott viszont ez a történet, így a Special One visszament, visszahívta az északmacedón újságírót is, majd hagyta, hogy feltegye a kérdését.

A kérdés pedig az volt, ha jól alakul a Spurs meccse, megoldható-e, hogy egy közös képet készítsenek, amelyet utána elhelyezhetne a sírnál, így tisztelegve édesapja előtt.

„A képnek semmi köze az eredményhez, akármi is történik, azt elkészítjük. A meccs után, a hotelnél, ahogy neked könnyebb! Nekem megtiszteltetés ez, és minden tiszteletem az édesapádé!” – válaszolt Mourinho.

Security Check Required

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik