Videó: Ibra másodpercek alatt lezárta a vitát, ő a legjobb!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.18. 16:22
Zlatan Ibrahimovic az ESPN-nek adott interjút, amelyben az újságíró többek között azt is kérdezte tőle, hogy még mindig úgy gondolja-e, ő a legjobb játékos az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. A 37 éves támadó stílusához hű választ adott.

A riporter annak apropóján kérdezett rá a svéd korábbi kijelentésére, hogy ott van most Los Angeles másik csapatában, a Los Angeles FC-ben egy Carlos Vela nevű fickó, akinek jelen pillanatban 19 gólja és 12 asszisztja van a jelenlegi kiírásban, csapata pedig vezeti a bajnokságot (a nyugati konferenciát). Carlos Vela nevű fickó, akinek jelen pillanatban 19 gólja és 12 asszisztja van a jelenlegi kiírásban, csapata pedig vezeti a bajnokságot (a nyugati konferenciát).

„Még mindig úgy gondolod, hogy te vagy az MLS legjobbja?” – hangzott el a kérdés az újságírótól. „Messze. Mennyi idős is, hogy ha most van a csúcson?” – kérdezett vissza a mexikói támadóval kapcsolatban Ibrahimovic.

„Huszonkilenc” – válaszolt a riporter (zárójelben tegyük hozzá, hogy Vela egyébként már 30, de most ez nem számít).

„Huszonkilenc. És az MLS-ben játszik, és most van a csúcson. Hol voltam én, amikor annyi idős voltam?” – fogalmazott Ibra.

Jött is a gyors válasz: „Európában.”

„Pontosan. Nagy különbség” – zárta le viszonylag gyorsan a liga legjobbjáról a vitát Ibrahimovic.

ESPN FC on Twitter

Carlos Vela] is playing in MLS and he's in his prime. When I was 29 where was I?" Ahead of El Tráfico, Zlatan says he's the best player in MLS "by far" (via @ahoraonuncaespn) https://t.co/nAqYrM47sB



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik