Videó: góllal mutatkozott be De Rossi Argentínában

BÖRZÖLI BERNADETBÖRZÖLI BERNADET
Vágólapra másolva!
2019.08.14. 10:53
Nem kellett sokáig várnia Daniele De Rossinak arra, hogy megszerezze az első gólját a Boca Juniors játékosaként, ugyanis rögtön az első meccsén betalált a kapuba új csapatában.

Daniele De Rossi 19 év után intett búcsút az AS Romának, és az új idényt Argentinában, a Boca Juniors színeiben kezdte meg. Először az Almagro elleni Copa Argentina-találkozón kapott lehetőséget, s a debütálása új csapatában igen szépre sikerült.Daniele De Rossi 19 év után intett búcsút az AS Romának, és az új idényt Argentinában, a Boca Juniors színeiben kezdte meg. Először az Almagro elleni Copa Argentina-találkozón kapott lehetőséget, s a debütálása új csapatában igen szépre sikerült.

De Rossi szerezte ugyanis a meccs első gólját: a 28. percben szöglet után, fejjel juttatta be a labdát az ellenfél kapujába. Az olasz klasszis 76 percet töltött a pályán, mielőtt a hajrában lecserélték.

A találkozó mellesleg nem végződött jól a Boca számára: Juan Manuel Martínez révén az Almagro a 82. percben egyenlített,s a tizenegyespárbajban 3–1-re alulmaradt De Rossi csapata.

¡Así fue el gol de Daniele! #VamosBoca

187.2k Likes, 1,902 Comments - Boca Juniors (@bocajrsoficial) on Instagram: "¡Así fue el gol de Daniele! #VamosBoca "



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik