Videó: Evra nyers csirkét csókolgatott, majd üzent a vegáknak

Vágólapra másolva!
2018.11.22. 16:57
Mint beszámoltunk róla, Patrice Evra elképesztően bizarr videót osztott meg az Instagram-oldalán: a legutóbb a West Ham Unitedben futballozó labdarúgó egy nyers csirkét csókolgatott és harapdált, ezzel kívánva boldog hálaadást a követőinek. A videó nem mindenkinek nyerte el a tetszését, a francia védő ezért újabb videókkal reagált az őt kritizálóknak.

„Szóval csináltam egy videót hálaadásra, amin egy csirkét csókolgattam. Annyira jó volt. Most nyilván szalmonellás lettem, vagy lazac (angolul salmon – a szerk.), vagy nem is tudom… Dom, te tudod mi az a szalmonella? Talán valaki Olaszországból. Nem tudom… Srácok, élvezzétek az életet, ne legyetek unalmasak. Próbáljátok meg abbahagyni a negatívkodást az Instagramomon. És a vega embereknek… Én nem mondok semmit, amikor megeszitek a füvet a kertemben. Hagyjátok meg a teheneknek, nekik is enni kell valamit. Ti mindent megesztek, a virágokat is, mindent. Szóval kérlek, ne legyetek unalmasak. Imádom ezt a játékot. Fura és boldog vagyok. Vigyázzatok magatokra, további őrült videók jönnek hamarosan! De ez tényleg furcsa volt, abban egyetértek. Imádlak titeket, legyen szép estétek!” – üzent a követőinek Patrice Evra. „Szóval csináltam egy videót hálaadásra, amin egy csirkét csókolgattam. Annyira jó volt. Most nyilván szalmonellás lettem, vagy lazac (angolul salmon – a szerk.), vagy nem is tudom… Dom, te tudod mi az a szalmonella? Talán valaki Olaszországból. Nem tudom… Srácok, élvezzétek az életet, ne legyetek unalmasak. Próbáljátok meg abbahagyni a negatívkodást az Instagramomon. És a vega embereknek… Én nem mondok semmit, amikor megeszitek a füvet a kertemben. Hagyjátok meg a teheneknek, nekik is enni kell valamit. Ti mindent megesztek, a virágokat is, mindent. Szóval kérlek, ne legyetek unalmasak. Imádom ezt a játékot. Fura és boldog vagyok. Vigyázzatok magatokra, további őrült videók jönnek hamarosan! De ez tényleg furcsa volt, abban egyetértek. Imádlak titeket, legyen szép estétek!” – üzent a követőinek Patrice Evra.

@patrice.evra explains THAT Thanksgiving post

34.5k Likes, 435 Comments - Bleacher Report Football (@brfootball) on Instagram: "@patrice.evra explains THAT Thanksgiving post "



Az eredeti videót ide kattintva tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik