A 80. percben büntetőhöz jutott a vendég Ludogorec, amelyet a román válogatott belső védő, Cosmin Moti értékesített. Gólját a hazai tábor előtt ünnepelte meg, amely ahhoz vezetett, hogy több Levszki-szurkoló is megpróbált berohanni a pályára. Először a rendezőknek, majd a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk annak érdekében, hogy megállítsák a felbőszült drukkereket.

Moti gólját követően megkapta második sárga lapját túlzott gólöröm miatt. Kiállítása után a rohamrendőrségnek kellett az öltözőbe kísérnie, megvédve ezzel a Levszki-szurkolóktól.

Egy hazai drukker viszont azzal próbált túljárni a rendőrök eszén, hogy a játékoskijáróra felállt, majd azon kezdett el ugrálni, hátha a gólszerző közelébe jut és bosszút állhat rajta. Addig ugrált rajta, míg végül az valóban beszakadt, így viszont egyenesen a rendőrök markába hullott, akik már készenlétben voltak.A mérkőzés ezek után még percekig állt, végül azonban a Ludogorec 2–0-ra nyerte a bolgár rájátszás rangadóját, így továbbra is 3 ponttal vezeti a tabellát a második CSZKA Szófia előtt.