Videó: amikor Ibrahimovic 27 méterről ollózott gólt Angliának

H. D., T. D.H. D., T. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 15:08
Sokakban ébresztett ilyen-olyan emlékeket a keddi bejelentés, miszerint Zlatan Ibrahimovic visszatér a svéd labdarúgó-válogatotthoz. Vannak, akik szeretik a Milan 39 éves klasszisát, és olyanok is, akik nem rajonganak érte, de az vitathatatlan, hogy mindenhol letette a névjegyét. Nincs ez másképp a svéd válogatottal sem, ahol jó néhány emlékezetes gólt szerzett – a bejelentés után felelevenítjük az egyik legszebbet, amikor Anglia ellen 27 méterről ollózott a kapuba.

A 2012. november 14-én, a Friends Arenában megrendezett felkészülési mérkőzésen Zlatan Ibrahimovic lényegében egyedül győzte le Angliát, hiszen a vendégek két találatával szemben a támadó négyszer is beköszönt. felkészülési mérkőzésen Zlatan Ibrahimovic lényegében egyedül győzte le Angliát, hiszen a vendégek két találatával szemben a támadó négyszer is beköszönt.

A svéd csatár a klasszisteljesítményét egy nem akármilyen góllal koronázta meg: a 91. percben, Joe Hart hibája után 27 méterről ollózott az angolok kapujába – ezért 2013-ban Puskás-díjat kapott.

Ibrahimovic visszatéréséről bővebben ITT!

Ibrahimovic negyedik gólja

A mérkőzés összefoglalója



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik