Videó: akár börtönbe is kerülhet a játékos egy mozdulat miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 11:34
Komoly gondba kerülhet a szaúd-arábiai al-Nojoom egy meg nem nevezett játékosa. A labdarúgó a Király Kupában, a szintén szaúdi al-Vehda elleni mérkőzésen egy kispadon ülő társával ünnepelt, amikor úgy gondolta, itt az ideje előhúzni a „dab” néven elhíresült mozdulatot. Ám a következményekkel nem számolt…

Az ázsiai országban szigorúan tilos ezt a mozdulatot végrehajtani, ugyanis a drogprevenciót előtérbe helyező kormány szerint éppen a drog beszippantására utal, és káros hatással van a fiatalokra.

A meccset közvetítő kommentátor egyből észrevette, hogy ebből baj lesz – ezt a többször elhangzó „nem, nem nem” jól jelzi. szigorúan tilos ezt a mozdulatot végrehajtani, ugyanis a drogprevenciót előtérbe helyező kormány szerint éppen a drog beszippantására utal, és káros hatással van a fiatalokra.

A meccset közvetítő kommentátor egyből észrevette, hogy ebből baj lesz – ezt a többször elhangzó „nem, nem nem” jól jelzi.

Korábban a híres szaúdi énekest, Abdallah al-Sahanit is letartóztatták egy koncerten a mozdulat miatt – a futballista sajtóhírek szerint akár börtönbe is kerülhet.




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik