Urbányi magyar tehetségeket keres; New Yorkban a vesztest is ünnepelték

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.09. 23:49
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Magyar–szlovák, magyar–szlovák és magyar–szlovák... Érzelemdús este a Groupama Arénában, színek, hangulatok, statisztikák, elemzés és vélemények három oldalon az ősz legjobban várt meccséről. És további két oldalon: pályán Európa.
Magyar–szlovák, magyar–szlovák és magyar–szlovák...
Érzelemdús este a Groupama Arénában, színek, hangulatok, statisztikák, elemzés és vélemények három oldalon az ősz legjobban várt meccséről. És további két oldalon: pályán Európa.

Urbányi István a Kansasnek keres magyar tehetségeket. Az MLS-klub kötelékében dolgozó magyar szakember elmondta, hogy nem elsősorban az a fontos, hogy valaki a fülén táncoltassa a labdát, adott esetben sokkal többet nyomnak a latban a jellembeli tulajdonságok...

Rafael Nadal ellen Danyiil Medvegyev csak majdnem tett csodát. Klein Ron New Yorkban az elmúlt évek egyik legnagyobb Grand Slam-döntője után a vesztest is ünneplő sajtótájékoztatón járt, és a boldogságában könnyező Nadalt is meghallgathatta.

Új hős született Monzában. A hétvégi F1-es Olasz Nagydíj után a 90. születésnapját ünneplő Ferrari önkívületbe eső hívei már a jövő nagy bajnokát látják Charles Leclerc-ben. Zsoldos Barna helyszíni jelentése.

És ha kedd, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik