UEFA: A döntéssel a magyar labdarúgás fejlődését ismerték el – Csányi

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.17. 16:22
null
Csányi Sándor szerint az UEFA a döntéssel a magyar labdarúgás fejlődését, az infrastruktúra megújulását, valamint azt ismerte el, hogy a futballélet koronavírus utáni újraindulásában Magyarország az élen járt (Fotó: Tumbász Hédi)
Mint megírtuk, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán sajtótájékoztatón bejelentette, hogy szeptember 24-én a Puskás Arénában rendezik meg az európai Szuperkupa-mérkőzést. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke – aki egyben az UEFA alelnöke, valamint az UEFA Nemzeti válogatottak versenyeztetési bizottságának első embere – úgy véli, a szervezet a döntéssel többek között azt ismerte el, hogy „Magyarország az élen járt a futballélet koronavírus utáni újraindulásában”.

 

„Az UEFA Szuperkupa-mérkőzés rendezésével hazánk ismét kiemelkedő sporteseménynek adhat otthont. Remélhetőleg a magyar futballszurkolók személyesen, a helyszínen láthatják majd a kontinens legjobbjait”idézi az mlsz.hu Csányi Sándort, az MLSZ elnökét.

Az UEFA a döntéssel a magyar labdarúgás fejlődését, az infrastruktúra megújulását, valamint azt ismerte el, hogy a futballélet koronavírus utáni újraindulásában Magyarország az élen járt.”

A részletekről és az UEFA további bejelentéseiről ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik