U17-es vb: a 6–1-es japán rajtnál is volt jobb vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.08. 18:26
Az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 1. fordulójában Franciaország 7–1-re legyőzte Új-Kaledóniát, Anglia pedig 4–0-ra nyert Chile ellen.

Az U17-es Európa-bajnokságon a mieink ellen a csoportkörben két (2–3), a vb-ért vívott helyosztón pedig a győztes (1–0) találatot jegyző – gólkirályként záró – Amine Gouiri két gólig és egy gólpasszig jutott, Új-Kaledónia pedig még két öngóllal is segítette a franciákat. A csoport másik meccsén a japánok is gólgálát rendeztek, a 60. perctől kezdve pihenőt kapó Nakamura Keito már az első félidőben mesterhármast és gólpasszt jegyzett.Amine Gouiri két gólig és egy gólpasszig jutott, Új-Kaledónia pedig még két öngóllal is segítette a franciákat. A csoport másik meccsén a japánok is gólgálát rendeztek, a 60. perctől kezdve pihenőt kapó Nakamura Keito már az első félidőben mesterhármast és gólpasszt jegyzett.

Az Eb-döntőben a rendes játékidő ráadásának hatodik(!) percéig vezető, majd tizenegyesekkel elbukó angoloknál a torna legjobb játékosának megválasztott Jadon Sancho remekelt, ő szintén két gólt és egy gólpasszt tudott felmutatni.

U17-ES VILÁGBAJNOKSÁG, INDIA
E-CSOPORT, 1. FORDULÓ

Új-Kaledónia–Franciaország 1–7
Honduras–Japán 1–6
F-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Chile–Anglia 0–4
Irak–Mexikó 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik