Topolya: tervezik megváltoztatni a „fradis” címert, de nem menekülnek tőle

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2019.07.03. 08:50
A Mol Fehérvár FC a Topolyai SC-vel csapott össze felkészülési mérkőzésen Felcsúton, a találkozó 3–3-as döntetlenre végződött. A meccs után az NSO Tv stábja beszélgetett a szerb élvonalba feljutott vajdasági klub elnökével és vezetőedzőjével. Az előttük álló szezon volt a téma. Nemcsak a célokról diskuráltunk, hanem az is szóba került, hogy milyen fogadtatásra számítanak az ellenfelek szurkolóitól, illetve a Ferencvároséra hasonlító címerükről is ejtettünk néhány szót.

A Topolyai SC elnöke, Zsemberi János beszélt az előttük álló szerb élvonalbeli szezonról.

„Nem tudjuk, hogy mire lehet számítani, mert a csapatnak vannak régi játékosai, akik, reméljük, hogy az NB II után már NB I-es teljesítményű labdarúgók. És van nagyon sok fiatal játékosunk, akikről szintén reméljük, hogy most már hozni tudják azt a minőséget, hogy az NB I-ben futballoznak.”

A vajdasági klubvezető videónkban mesél az új igazolásokról, a célokról, a stadionépítésről, arról, hogy milyen fogadtatásra számítanak az ellenfelektől a szerb élvonalban, illetve szóba került a Ferencvároséra kísértetiesen hasonlító címerük is.

Petrjak Fehérvár-mezben, Elek-dupla, kapusbaki

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Mol Fehérvár FC–Topolyai SC 3–3 (2–2)
Felcsút.
Mol Fehérvár FC: Kovács D. – Tamás K., Mocsi, Tamás O., Hangya – Berecz, Elek, Huszti – Kovács I., Futács, Hodzic (Petrjak, 61.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Topolyai SC (a kezdőcsapat): Filipovics – Varga, Szkopljak, Antonics, Grabezs – Tomanovics, Tumbasevics – Milicsevics – Rovcsanin, Szilágyi, Lukics. Vezetőedző: Szabó Zoltán
Gólszerző: Futács (12.), Elek (30., 66.), ill. Szilágyi (28., 32.), Lukics (78.)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik